Ontdekken

Nog geen honderd jaar geleden bestonden er voor de westerse beschaving -met zijn naar buiten gerichte blik-, plekken die nog donker en onontgonnen waren. Plekken die onze nieuwsgierigheid prikkelden en in onze gedachten fantastische verhalen deden opwellen. Men ging op ontdekkingsreis niet alleen uit nieuwsgierigheid, maar ook op zoek naar verborgen schatten, geldelijk gewin of persoonlijk prestige.

Nu is er geen plek meer, die nog niet in kaart is gebracht en door de voortschrijdende technologie kunnen we via onze televisie, computer of smartphone kennismaken met vreemde culturen en landschappen. Willen we echt in aanraking komen, dan kopen we een reisticket. Ook voor het groeiende Indonesische middenkader is toerisme gewoon geworden en trekken ze eerst het eigen land in om daarna de landsgrenzen te passeren.

Desalniettemin, er valt nog genoeg te ontdekken! Voor onze ogen, oren en gedachten, maar ook voor de smaakpapillen! Wij hopen u in ons restaurant mee te voeren op die ontdekkingsreis!